Wie ben ik?

IMG_20200603_171817.jpg

SPOEDVERPLEEGKUNDIGE

Sinds augustus 2012 ben ik een gedreven en gepassioneerd spoedverpleegkundige. Deze job stelde mij in staat om orde in de chaos te brengen en snelle kordate beslissingen te nemen als het er op aan komt.

NOODPLANCOÖRDINATOR

Sinds 1 juli 2017 ben ik noodplancoördinator, zowel op administratief als operationeel vlak. Ik schrijf noodplannen uit, organiseer oefeningen en beëindigde succesvol de opleiding rampenmanagement: een slachtoffergerichte benadering aan de KU Leuven.

Emergency Vehicles

ADJ. DIR. MED.

VZW MEDOV - Oost Vlaanderen

Sinds juli 2019 heb ik de job als Adj. Dir. Med. van Oost Vlaanderen aangenomen. Hier ben ik opgenomen in een wachtsysteem en zal ik uitrukken als er zich een ramp (operationele coördinatie of Medisch Interventie Plan) voordoet in de provincie. Daar ben ik samen met een arts van wacht verantwoordelijk voor de medische discipline en is het mijn taak om het medische, psychologische en sanitaire component in goede banen te leiden.

CRISIS - PROJECT - EVENT MANAGER 

zelfstandige in bijberoep, M.ISRM

De enorme ervaring die ik opdeed in mijn job(s) bied ik aan als meerwaarde bij het screenen van uw bedrijf. Daarnaast zorgt mijn diploma als crisismanager ervoor dat ik zelfstandig met al deze skills aan de slag kan om uw bedrijf in samenspraak met u bij te sturen. Als crisismanager neem ik ook de rol van corona-coach op om samen met u er voor te zorgen dat evenementen op een veiligere manier kunnen plaats vinden.

IMG_20200603_171726.jpg
 
 
Foto certificaat.JPG
Diploma foto crisismanager.JPG
Diploma ramp foto.JPG